top

 

FRANCIS FRANCIS AFKALKNING 10 STK. 

.

Husker du at afkalke din espresso-maskine? Med det originale afkalkningsmiddel til Francis Francis espressomaskinen, får du på ingen tid igen en afkalket maskine. 

Vi anbefaler at du afkalker din maskine en gang, hver måned for bedre funktionalitet af maskinen og dermed en optimal kop kaffe. 

OBS: Passer til alle Illy maskiner.

Afkalkning

At afkalke din Illy kaffekapsel-maskine er lige så vigtigt, som din første kop kaffe om morgenen. Heldigvis er det ikke nødvendigt at gøre hver dag. Der er nogle forskellige faktorer, som spiller ind på, hvor ofte du dog skal afkalke den – så som hvor ofte du bruger din maskine og kvaliteten af det vand, du bruger. 

Så snart du lærer din maskine at kende, baseret på dine kaffebrygningsvaner, vil du finde ud af, hvor ofte du skal afkalke den. Du vil også opdage tegn, som indikerer, at det er tid til at afkalke igen - som for eksempel hvor meget, din maskine er begyndt at larme eller at trykket i ekstraktionen falder. 

Afkalkning vil ikke kun opretholde din maskines kaffebrygning-standarder men også sørge for, at du får glæde af din maskine længst tid muligt.

H2O

Kan der være kaffe uden vand? Nej. Og derfor burde du også bruge det bedste vand, når du drikker den bedste kaffe. 

Vi kan sørge for, at du ikke kun har velduftende og -smagende vand til at drikke, men også til at bruge i din Illy kaffekapsel-maskine, når du bruger vores vandfilterkander. 

Med mindre kalk i dit vand vil du skulle afkalke din maskine sjældnere. Og selvfølgelig har det også en positiv indflydelse på smagen af din kaffe.I relation til sundheds fordele, vil du drikke mere vand, hvis det smager bedre. 

Med en vandfilterkande fjernes klor, tungmetaller og fluorid fra vandet. 

Login for at se vores priser og bestil online...

Login | Opret login/profil