top

 

 

Kaffeløsning til kontoret
Francis Francis by Illy

Francis Francis by Illy - Kaffeløsning til kontoret

Den italienske arkitekt Luca Trazzi’s moderne fortolkning af den klassiske espresso-maskine design
Francis Francis espresso og kaffemaskine er den perfekte kaffeløsning til det lille kontor.
Den kan fåes i utroligt mange modeller og farver, kræver minimal rengøring og er meget let at betjene.
Fælles for de forskellige modeller er, at de lever op til Illy’s krav om brygning af espresso - herunder temperatur og de 9 bar som maskinerne skal brygge med.
Vi fører Illy X1 Kapselmaskinerne, som kan fås i sort, hvid og stål.

Indsæt en iperespresso kapsel i håndtaget og på mindre end 30 sekunder, kan du nyde autentisk italiensk espresso i kraftig og afbalanceret café-kvalitet. Ingen anden end Illy kan levere så god kvalitet så let.

Illy X1 Kapselmaskinen er den perfekte kaffeløsning til det lille kontor. Den passer ind på enhver bordplads og lyser op med det smagfulde design.  

  Illy kapsel-maskinernes funktioner 

  Kapselskuffen har plads til mellem 8 og 10 kapsler, og maskinen kan have et pumpetryk på mellem 15 og 19 bar af tryk, hurtigt indlæsnings-system, 2 programmerbare volumen-indstillinger, automatisk stop og udskubning af kaspler, automatisk slukning og 2 positioner for kopholderen. Nogle kaffekapsel-maskiner har automatisk afkalkning og en mælkskummer-stav. Du kan enten vælge en kaffemaskine, hvor du føler, du bruger en kapselmaskine, eller en som føles som en espressomaskine men stadigvæk med brug af deres kvalitets kaffekapsler. 


   

  SMAGFULDT
  DESIGN

  Illys kaffekapsel-maskiner er kompakte i bredden, så de passer ind på enhver bordplads. Nogle af deres kaffekapsel-maskiner har kapsel-indlæsnings-systemet, vandtanken og kapselskuffen tilgængelig fra forsiden. Mens nogle af deres kaffekapsel-maskiner har brugervenlige knapper, har andre berørings-følsomme ikoner placeret på toppen af maskinen. Muligheden for at bevæge kopholderen op og ned, giver plads til at bruge kopper af alle størrelser i nogle af maskinerne.